/files/4013/4851/7300/vogel-bohinj-09.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english
Spletne kamere
Bohinj vreme
Žičniške naprave
Bohinj panorama

Pestrost aktivnosti v Bohinju

V Bohinju vam je lahko dolgčas le, če se tako sami odločite. Pester nabor aktivnosti v vseh letnih časih namreč poskrbi, da si lahko z adrenalinom in doživetji napolnite prav vsako prosto minuto.

Privoščite si krajše sprehode in dolge pohode po Bohinju, cestno ali gorsko kolesarje, nordijsko hojo, skikanje, jahanje, športno plezanje na naravnih plezališčih ali alpinistične podvige, jadralno padalstvo, jamarstvo, plavanje, potapljanje, kajak in kanu, čolnarjenje, jadranje, soteskanje, rafting in hidrospeed, adrenalinski park…

Bohinj vam omogoča tudi bowling, paintbal, minigolf, tenis in razni dvoranski športi, vožnja s kočijo ali lojtrnikom ter aktivne počitnice na podeželju.

V zimskem času se Bohinj ob ugodnih razmerah spremeni v pravi smučarsko tekaški raj. Priložnosti za aktivnosti na snegu zlepa ne zmanjka: sankanje, alpsko smučanje, turna smuka, free ski, deskanje na snegu, drsanje, tek nas smučeh, zimsko pohodništvo, jahanje, krpljanje, ski joring, snežni rafting, vožnja s snežno vprego …

Za vse aktivnosti si v Bohinju lahko izposodite opremo in si najamete izkušenega vodnika… Poskrbite le, da bo uživanje varno, z ustrezno opremo in predvsem prilagojeno vašim fizičnim sposobnostim.

Zimske aktivnosti v Bohinju.

Kolesarki park na VogluInformacijska pot na VogluGostinska ponudba Bohinj

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

RAZPIS DELOVNIH MEST ZA POLETNO SEZONO 2021

• PRODAJALKA v trgovini z oblačili ali v trgovini s spominki

  BLAGAJNIČARKA / BLAGAJNIK

• ČISTILKA / SOBARICA

• NATAKAR / NATAKARICA

• KUHAR / KUHARICA

Prijave pošljite na: info@vogel.si

Vogel pokrovitelji