/files/4013/4851/7300/vogel-bohinj-09.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english
Spletne kamere
Bohinj vreme
Žičniške naprave
Bohinj panorama

SIMFONIJA NARAVE

Bohinj in Triglavski narodni park vam na vsakem koraku ponujata neprecenljivo razkošje narave v vseh letnih časih. Kateri je vaš najljubši? Najbolje, da doživite kar vsakega posebej: vznemirljiv vonj in brstenje pomladi, zrelo dehtenje poletne razigranosti, pisan pejsaž jesenskih odtenkov in snežno bele zimske sanje.

Poleg najbolj znanih (Bohinjsko jezero, Sedmera triglavska jezera, Slap Savica in korita Mostnice z dolino Voje) ne spreglejte malo manj opevanih, a ogleda prav tako vrednih naravnih zanimivosti v Bohinju (na primer Slap Grmečica, slapovi Ribnice, pravljični gozd z debelimi drevesi, slap Govic…). Mreža pohodniških poti pa vas popelje na bolj ali manj znane vrhove in planine.

Med raziskovanjem Bohinja vas ves čas presenečajo kulturne posebnosti in določenim območjem prilagojene rastline in živali. Če boste dovolj spoštljivo pristopili, se vam odpre tudi svet vse bolj ogroženih vrst. Ne pozabite jih ujeti v fotografski objektiv, ob tem pa skrbno pazite, da ne zmotite občutljivega ravnovesja narave.

 

Informacijska pot na VogluGostinska ponudba Bohinj

SEDEŽNICA NA ORLOVE GLAVE

ZAČNE Z OBRATOVANJEM 3. 6. 2023

vsak dan od 8:00 do 16:00

Prav tako začne z obratovanjem

OKREPČEVALNICA ORLOVE GLAVE

Vabljeni, da nas obiščete!

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

RAZPIS DELOVNIH MEST ZA POLETNO SEZONO 2022

• PRODAJALKA v trgovini z oblačili ali v trgovini s spominki

• BLAGAJNIČARKA / BLAGAJNIK

• ČISTILKA / SOBARICA

• NATAKAR / NATAKARICA

• KUHAR / KUHARICA / POMOČNIK / POMOČNICA v kuhinji

Prijave pošljite na: info@vogel.siShrani

Vogel pokrovitelji