/files/4013/4851/7300/vogel-bohinj-09.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english

NEVERJETNI RAZGLEDI PO JULIJSKIH ALPAH TER BOHINJSKO JEZERO,SVEŽI GORSKI ZRAK IN BOGATA KULINARIČNA PONUDBA! VABLJENI!

Spletne kamere
Bohinj vreme
Žičniške naprave
Bohinj panorama

Vrtinec dogajanja

Bohinj vam preko celega leta (predvsem pa v času poletne in zimske sezone) ponuja obilico dogodkov in prireditev, med katerimi si lahko izberete tiste, ki bodo vašim počitnicam v Bohinju dodale piko na i.

Med tradicionalnimi prireditvami Bohinja ne spreglejte Vaških večerov pod lipo, Etno vikenda (Vasovanje in Kmečka ohcet), Kravjega bala v Bohinju in majenja koruze, pozimi pa tradicionalnega običaja otepanja po bohinjskih vaseh.

Med športnimi dogodki so v Bohinju najvidnejši SP v lovu z umetno muho, Triatlon jeklenih, Triglavov tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera, Bohinjski kajakaški maraton, SP v telemarku, SP v biatlonu in še vrsto manjših, a vsekakor udeležbe in ogleda vrednih tekmovanj.

Med ostalimi prireditvami v Bohinju so zagotovo najvidnejši pomladni Mednarodni festival alpskega cvetja, jesenski Dnevi pohodništva v Bohinju ter Ribiški festival. Med poletnimi prireditvami si privoščite kakšno glasbeno poslastico v okviru Glasbenega poletja v Bohinju, Festivala Kanal ali Torkovih večerov v Stari Fužini. Pozimi pa se najvidnejši dogodki zvrstijo v okviru novoletnih prireditev v Bohinju.

• Dogodki in prireditve na Voglu
• Koledar prireditev v Bohinju

Zimski dogodki v Bohinju.

Kolesarki park na VogluInformacijska pot na VogluGostinska ponudba Bohinj

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

Vogel pokrovitelji