/files/4213/4850/5931/vogel-bohinj-03.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english
Spletne kamere
Bohinj vreme
Žičniške naprave
Bohinj panorama

Skrb za okolje

Posebno pozornost Žičnice Vogel Bohinj namenjamo varovanju okolja. Zavedanje o pomembnosti varovanja okolja je v Triglavskem narodnem parku, katerega del je tudi smučišče Vogel, izjemno pomembno, saj bomo le tako lahko ohranili naravo za naše zanamce.

Smučišče samo po sebi pomeni določeno degradacijo okolja, vendar pa se Žičnice Vogel Bohinj trudimo čim manj dodatno obremenjevati okolje. Na Voglu tako ne zasnežujemo umetno in smučamo samo na naravnem snegu.

Zaradi pomanjkanja vode posebno pozornost in skrb namenjamo varčevanju z vodo in lovljenju padavinske vode, del vode pa pridobimo tudi iz lastne vrtine.

Ob velikem številu obiskovalcev nastaja tudi precejšnja količina odpadkov. Zato skrbimo za ločeno zbiranje odpadkov, ki jih odvažamo v dolino, kjer jih prevzema ustrezen zbiralec.

Vsako leto organiziramo čistilno akcijo, v okviru katere očistimo smučišče Vogel in bližnjo okolico, da lahko obiskovalci uživajo v čisti naravi.

Trudili se bomo, da bomo kljub naši dejavnosti in velikemu številu obiskovalcev tudi v prihodnje imeli čim manjši vpliv na okolje.

Informacijska pot na VogluGostinska ponudba Bohinj

SEDEŽNICA NA ORLOVE GLAVE

ZAČNE Z OBRATOVANJEM 3. 6. 2023

vsak dan od 8:00 do 16:00

Prav tako začne z obratovanjem

OKREPČEVALNICA ORLOVE GLAVE

Vabljeni, da nas obiščete!

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

RAZPIS DELOVNIH MEST ZA POLETNO SEZONO 2022

• PRODAJALKA v trgovini z oblačili ali v trgovini s spominki

• BLAGAJNIČARKA / BLAGAJNIK

• ČISTILKA / SOBARICA

• NATAKAR / NATAKARICA

• KUHAR / KUHARICA / POMOČNIK / POMOČNICA v kuhinji

Prijave pošljite na: info@vogel.siShrani

Vogel pokrovitelji