/files/4213/4850/5931/vogel-bohinj-03.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english
Spletne kamere Vogel zima
Bohinj vreme
Žičniške naprave
Bohinj panorama

PRODAJNA MESTA VOZOVNIC

Smučarske vozovnice in vozovnice za nihalko lahko kupite vsak dan na spodnji ali zgornji postaji žičnice Vogel.

NAČINI PLAČILA

    •  z gotovino
    •  s plačilnimi karticami BA Maestro, Karanta
    •  s kreditnimi karticami American Expres, Visa, Eurocard

Vozovnice za poletne vožnje s štirisedežnico Orlove glave lahko z gotovino kupite ob obratovalnih dneh na vstopni in izstopni točki štirisedežnice.

Splošni pogoji

Kupljenih vozovnic ni mogoče vrniti in zahtevati vrnitev kupnine.

Družba ne priznava nobenega nadomestila za izgubljene vozovnice.

Ob morebitnih reklamacijah se obrnete na nadzornika ali informacijsko pisarno (blagajno) na spodnji ali zgornji postaji nihalke.

Prodaja in kontrola vozovnic poteka preko računalniškega sistema. Obiskovalci so dolžni kljub avtomatski kontroli vozovnice pokazati na zahtevo pooblaščene osebe.

Oglaševanje na objektih in napravah je predmet posebnega dogovora z družbo Žičnice Vogel. Samovoljno oglaševanje je prepovedano. Odstranjevanje reklamnega materiala se zaračuna.

Prireditve na območju Žičnic Vogel so predmet dogovora z upravo družbe.

Prevoz materiala se opravi s tovorno žičnico. Zaračuna se po veljavnem ceniku. Prevoz je potrebno predhodno najaviti tehničnemu vodji ali v informacijski pisarni spodnje postaje.

ZAVAROVANJE IN ODGOVORNOST

Poslabšanje vremena, megla, veter, prekinitev ali zastoj delovanja posameznih naprav niso razlogi za povrnitev kupnine ali podaljšanje veljavnosti vozovnice. Pred nakupom vozovnic se na blagajni spodnje postaje nihalne žičnice prepričajte o vremenskih in obratovalnih razmerah. Poleg spodnje blagajne je informacijska tabla, ki prikazuje obratujoče naprave.

Družba ne prevzame odgovornosti za nepravočasno dostavo in prevoz nepravilno embaliranega tovora (poškodovanje, zmrzal, itd. ). Tovor mora biti pravilno embaliran in pripravljen za prevoz na žičniških napravah in zaščiten pred odtujitvijo, sicer ga mora spremljati lastnik ali predstavnik lastnika.

Družba ne prevzema nobenih odgovornosti za vozila, parkirana na parkirnih prostorih žičnic Vogel.

Družba ne prevzame nobene odgovornosti za telesne poškodbe in poškodovanje opreme imetnikov vozovnic in drugih oseb, če poškodbe nastanejo kot posledica neupoštevanja: razmer na urejenih in označenih poteh, števila obiskovalcev, vremena, neupoštevanja oznak in navodil upravljavca žičnic, nezadostne telesne pripravljenosti, pomanjkljive športne opreme, aktivnosti pod vplivom alkohola ali mamil, itd.

Imetnik vozovnice je z nakupom vozovnice pri prevozu na vseh žičniških napravah zavarovan zoper telesne poškodbe ali poškodovanje opreme oz. tovora, če poškodbe nastanejo po krivdi ali malomarnosti upravljavca žičnic.

Reklamacije, pritožbe, prijave telesnih poškodb in prijave poškodovanja opreme oz. tovora sprejme informacijska pisarna na spodnji postaji nihalne žičnice.

POŠKODOVANJE NAPRAV

Če družba ugotovi, da je obiskovalec poškodoval žičniško, ali katero drugo napravo na smučišču, je povzročitelj ali njegov skrbnik dolžan povrniti škodo. Družba si pridržuje pravico do sprožitve kazenskega pregona zaradi poškodovanja tuje lastnine in ogrožanja varnosti prevozov.

Na žičniških napravah se upošteva pisna navodila in navodila žičniškega osebja.

 

Informacijska pot na VogluGostinska ponudba Bohinj

SEDEŽNICA NA ORLOVE GLAVE

ZAČNE Z OBRATOVANJEM 3. 6. 2023

vsak dan od 8:00 do 16:00

Prav tako začne z obratovanjem

OKREPČEVALNICA ORLOVE GLAVE

Vabljeni, da nas obiščete!

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

RAZPIS DELOVNIH MEST ZA POLETNO SEZONO 2022

• PRODAJALKA v trgovini z oblačili ali v trgovini s spominki

• BLAGAJNIČARKA / BLAGAJNIK

• ČISTILKA / SOBARICA

• NATAKAR / NATAKARICA

• KUHAR / KUHARICA / POMOČNIK / POMOČNICA v kuhinji

Prijave pošljite na: info@vogel.siShrani

Vogel pokrovitelji