/files/6316/1047/0810/vogel-zima8.jpg
Koe Bohinj zimaKoe Bohinj poletje
Koe slovenskoChaletsBohinj english

Gostinska ponudba ski centra Vogel

Restavracija Viharnik

Prijazno osebje restavracije vam bo postreglo z odlično domačo hrano in osvežilno pijačo. Panoramska restavracija se nahaja na zgornji postaji nihalne žičnice in nudi prečudovit razgled na Triglav in celotno bohinjsko kotlino, zunanja terasa pa odpira pogled na smučišče. Restavracija nudi svoje dobrote skozi vse leto. Za večje skupine priporočamo predhodno rezervacijo.

Tel. št.: (0)4 57 29 737,  E-mail: info@vogel.si

Cenik restavracije Viharnik

Okrepčevalnica Orlove glave

V okrepčevalnici Orlovih glav boste deležni raznih bohinjskih specialitet. Okrepčevalnica se nahaja takoj ob izstopu štirisedežnice Orlove glave, odprto je tako v zimski sezoni kot v času poletnega obratovanja. Vabljeni na vožnjo s štirisedežnico in nekaj dobrot.

Tel. št.:(0)4 57 29 712, E-mail: info@vogel.si

Cenik okrepčevalnice Orlove glave

Planinska koča Merjasec

Na nadmorski višini 1535 m stoji prikupno urejena planinska koča, z bogato etnografsko zbirko, odlično kulinarično ponudbo in ponuja okusne hišne specialitete - od merjaščevega golaža, narezka, do jedi na žlico, v letnem času pa tudi kislo mleko ter žgance. Pred kočo se nahaja večja razgledna ploščad, kjer si boste lahko odpočili in se naužili svežega zraka. Koča je od zgornje postaje nihalke oddaljena le 100 m in slovi po okusnem merjaščevem golažu. Ime je dobila po težki merjaščevi trofeji, ki si jo lahko v koči tudi ogledate.

Tel. št.: 051 644 316, E-mail: booking@vogel.si

Bar Macesen

Ob začetku ali zaključku prijetnega izleta na Voglu vas v baru Macesen čaka hladna pijača. Lokal se nahaja ob spodnji postaji nihalke. Prisrčno vabljeni tako obiskovalci Vogla kot ostali.

Cenik bara Macesen

Nočni bar Čuk

Lokal se nahaja na zgornji postaji nihalke, nad restavracijo Viharnik, s čudovitim pogledom na Triglav z okolico in bohinjsko kotlino. Primeren je predvsem za zaključene družbe. Ambient domačnosti prostora, poleg glasbe za ples, poskrbi za prijetno razpoloženje.

Cenik nočnega bara Čuk

Bar Kavka

Lokal se nahaja v osrčju smučišča in ima prijetno sončno teraso ter pogled na snežni park. Odprt je v času smučarske sezone.

Cenik v baru Kavka

Picerija, restavracija Burja

  

 

 

Ostale uporabne podatke najdete na spodnjih povezavah :

Ski center Vogel zimska sezona
Obratujoče žičniške naprave
Zimski cenik in info

OBRATOVALNE URE, NIHALNA ŽIČNICA / gondola

- v zimski sezoni vsak dan od 8h do 18h

Ostale informacije o ski centru Vogel najdete na spodnji povezavi :

Ski center Vogel Bohinj - zimska sezona
Kontakt obrazec ski center Vogel  ali  ( info@vogel.si )