/files/7013/4850/5930/vogel-bohinj-02.jpg
Vogel Bohinj poletje Vogel Bohinj zima
Vogel Bohinj SlovenskoVogel Bohinj english

AKTUALNO Z VOGLA V ZELENI SEZONI 2013


Datum objave: 11.10.2013

OTVORITEV ZIMSKE SEZONE NA VOGLU

Med 13. in 15. decembrom 2013 vas vabimo, da preživite lep vikend v Bohinju, na Voglu. Ob otvoritvi sezone smo pripravili pakete po nizki ceni in še druge ugodnosti. Več informacij.

Objavljeno: 28.8.2013

BOHINJSKI TREKING

Tekmovanje bo potekalo 28.9.2013 na področju Bohinja. Dolžina trase za Aktivno kategorijo bo 10 km, za Pohodniško 20 km in za Ultra kategorijo 40 km. Start bo na spodnji postaji nihalne žičnice Vogel ob 8.00 uri za Ultra kategorijo, ob 9.00 uri za Pohodniško, Aktivni pa bodo tekmovanje pričeli ob 10.00 uri na zgornji postaji nihalke. Cilj je za vse kategorije v restavraciji Viharnik na zgornji postaji nihalke. Treking bo primeren za vse kategorije pohodnikov (tudi za staše z otroci in starejše). Trasa bo predstavljena 15 minut pred startom posamezne kategorije. Za točkovanje Slovenske treking lige štejejo kategorije: Ultra moški in ženske ter Pohodniška moški in ženske. Aktivna kategorija je netekmovalnega značaja.

Prijavite se lahko na spletni strani www.treking.si najkasneje do 21.9.2013, oziroma do ukinitve spletnega prijavnega obrazca. Startnina za Aktivno kategorijo znaša 10 EUR, za pohodniško 15 EUR in za Ultra 20 EUR. Plačilo se izvede z gotovino ob registraciji tekmovalca. Tekmovalci prejmejo zemljevid trekinga, opis poti, kontrolni kartonček, spominsko nagrado in topel obrok. V ceno je vštet tudi prevoz z nihalko.

Vsak udeleženec tekmuje na lastno odgovornost. S prijavo se udeleženec strinja s pravili tekmovanja Slovenske treking lige.

 

Objavljeno: 28.8.2013

GORSKI TEK NA VOGEL

Tekmovanje bo potekalo 21.9.2013 s štartom na spodnji postaji nihalke ob 10.00 uri. Cilj bo na zgornji postaji nihalke, ob restavraciji Viharnik. Dolžina proge je 7,6 km z višinsko razliko 1000 m. Proga bo potekala po Žagarjevem grabnu. 

Vabljeni pa tudi netekmovalci - pohodniki, ki boste isto progo prehodili v manj tekmovalnem duhu. Štart pohoda je ob 9.00 uri na spodnji postaji nihalke. 

Vse podrobnosti najdete na tej povezavi. 

Objavljeno:5.8.2013

Sveta maša 15. avgusta 2013

Na praznik Marijinega vnebozetja, 15. avgusta, bo tudi letos na Voglu sveta maša. Ob 15.00 uri ste vabljeni na sveto daritev v prekrasnem gorskem ambientu. Za obiskovalce smo letos pripravili ugodno ponudbo paketov. Povratna vozovnica in obrok v restavraciji Viharnik bo za odrasle 15 EUR za otroke pa 12 EUR.  
GREMO NA VOGEL, PA ŠE NA KRAVJI BAL

V nedeljo, 15. septembra 2013 bo v Bohinju že 57. tradicionalni Kravji bal. Prireditev se bo pričela ob 10.00 uri na prireditvenem prostoru v Ukancu. Pestro dogajanje bo trajalo do večernih ur.

Da bi obiskovalcem popestrili doživetje Bohinja, smo pripravili ugodne pakete, ki vključujejo obisk Kravjega bala in Vogla. Na blagajni spodnje postaje nihalke Vogel boste ob nakupu paketa Kravji bal za 14 EUR dobili povratno vozovnico za nihalko in še vstopnico za Kravji bal. Posebna ponudba velja za skupine (nad 10 obiskovalcev), te dobijo paket za 11 EUR/osebo.

Če boste najprej obiskali Kravji bal, boste lahko z vstopnico ta dan unovčili 3 EUR popusta na polne cene na nihalki. 

Vabljeni na popolno doživetje Vogla in Kravjega bala.

 

Arhiv novic

PRIPOROČAMO

predprodaja-smucarskih-vozovnic.png

SEDEŽNICA NA ORLOVE GLAVE

ZAČNE Z OBRATOVANJEM 3. 6. 2023

vsak dan od 8:00 do 16:00

Prav tako začne z obratovanjem

OKREPČEVALNICA ORLOVE GLAVE

Vabljeni, da nas obiščete!

Nastanitev v zeleni sezoni

Vogel je zanimiv preko celega leta. Od splomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja obilo doživetih možnosti. V Alpski vasi Vogel pa lahko Vogel v zeleni preobleki odkrivate več dni. 

Nastanitve Vogel poletje

RAZPIS DELOVNIH MEST ZA POLETNO SEZONO 2022

• PRODAJALKA v trgovini z oblačili ali v trgovini s spominki

• BLAGAJNIČARKA / BLAGAJNIK

• ČISTILKA / SOBARICA

• NATAKAR / NATAKARICA

• KUHAR / KUHARICA / POMOČNIK / POMOČNICA v kuhinji

Prijave pošljite na: info@vogel.siShrani